Mitt Bildgalleri

12 december 2010

Fullt upp


Det lyser fint av olika adventsstjärnor och annat i nästan alla fönster man ser omkring sig. Dock inte i våra fönster, har inte fått upp något adventspynt än förutom adventsljusstaken på vardagsrumsbordet och en liten ljusslinga runt hallspegeln. Inget pynt på bloggen heller, det enda som lyst där under veckan är min frånvaro!

Det har varit fullt upp och veckan som kommer lär nog inte bli bättre, men nu gäller det att ta en dag i taget och försöka hinna med allt smått och stort som behöver göras inför julen.

Men idag var Mr B och jag ute en lång härlig tur på skidor, strålande solsken -9 grader och perfekt glid. Det gick jättebra, behöver jobba massor med tekniken och framför att få upp styrkan och kondisen så att man orkar åka på rätt sätt, annars blir det bara som att vara ute och gå med skidor och det är inte alls roligt.

Men en underbar åktur blev det!

1 kommentar:

systra din sa...

Men visst är det skönt att slippa det där pyntet! Tänk att du slipper att komma ihåg att få ner eländet oxå. Det pyntas allderles för mycket i hela stan och det lyser överallt.

Var stolt över att vara en ickepyntare!!