Mitt Bildgalleri

10 januari 2011

Operationen gått bra...


Nu är Sara hemma igen efter ögonlaser-operationen, hennes pojkvän Joel har axlat ansvar för ögondroppar och stöttar henne genom smärtan. Hon opererades på Memira och den metod som användes var fs-lasik. De var verkligen proffsiga och vänliga på Memira, där kan man inte önska mer.

Läkaren sa att operationen har gått bra och den lilla vägen från op-salen till vilrummet såg Sara bra, sen fick hon sitta där i 45 min och blunda innan man gjorde en sista koll och hon fick sen åka hem. Hon har det besvärligt, tårarna rinner konstant och det värker hela tiden.

Senaste rapporten alldeles nyss från Joel är att hon nu tycker att det känns som att det ondaste vänt, vi hoppas på det. Sara var lite orolig innan huruvida hon skulle kunna blunda i 4 timmar utan att somna, men den oron har nu kommit på skam, med denna syndaflod somnar man inte så lätt.

Nu håller vi tummarna att det läker fint, det ska droppas antibiotika regelbundet och även nåt mot torrhet, för att underlätta läkningsprocessen.

Min lilla stumpa

2 kommentarer:

systra din sa...

varför får hon inte somna?

Turid sa...

Man får inte somna för att man då kan röra ögonen i sömnen, du vet rapid eye movement..., utan man måste hålla blicken stilla för att läkningen av hornhinnan ska bli optimal. //turid